ΚΑΤΑΛΟΓΟΙ 2021

Εξερευνήστε την νέα μας συλλογή και εμπνευστείτε από τους ανοιξιάτικους και καλοκαιρινούς συνδυασμούς μας. Δημιουργήστε έτσι την ατμόσφαιρα που θα αναδείξει τους χώρους σας.

 

Συνδυάζοντας τα παραδοσιακά υλικά της κλωστοϋφαντουργίας με νέες τεχνικές και αισθητική του σήμερα, συνθέσαμε λευκά είδη που θα σας συναρπάσουν.

Τα σχέδια και οι αποχρώσεις που ακολουθούν τις τελευταίες τάσεις της μόδας, είναι τα βασικά στοιχεία της δημιουργίας ενός δυναμικού συνόλου προϊόντων που καλύπτει τις ανάγκες ενός σύγχρονου σπιτιού.

 

Κάντε κλικ στην εικόνα για να κατεβάσετε τον αντίστοιχο κατάλογο

 

 

 

Comfy & cosy in a boho chic home style

​Στον απόηχο μιας διαφορετικής σεζόν, όπου η μόδα κινήθηκε περισσότερο διαδικτυακά και λιγότερο στις εντυπωσιακές πασαρέλες,η τάση του comfy & cosy αναδείχτηκε επικρατέστερη όλων.

Βέβαια μικρές δόσεις glamorous, elegant & luxury δεν έλειψαν αλλά ήταν τόσες ,όσες χρειάστηκαν για να υπερτονίσουν τη γενικότερη ιδέα μιας πιο χαλαρής και άνετης εικόνας.

Μιας εικόνας που μπορεί να ξεκινάει από την ατομική εμφάνιση και να εξαπλώνεται στους προσωπικούς μας χώρους.

Βασιλιάς όλως φέτος αναδείχτηκε για φέτος το forest green! Το πράσινο σε όλους του τους τόνους,από το ανοιχτό μέχρι το millitary και το σκούρο κυπαρισσί είναι από τα χρώματα που θα κυριαρχήσουν στη μόδα. Κοντά στην δυναμική του forest green έρχεται φέτος να προστεθεί και η απόχρωση celery -mustard, η οποία ταιριάζει πολύ με τα πράσινα. Ο τόνος του almond milk, ένα σπασμένο χειμερινό λευκό είναι επίσης must have και δένει υπέροχα με τα μαύρα και τα γκρι, τα οποία πάντα υπάρχουν συμπληρωματικά σε οποιαδήποτε παλέτα.